sâmbătă, 10 mai 2008

Pe cine contam

Pe cine contam
Contam pe oamenii bine informati cu un nivel cultural peste medie.
De aceea si trimitem mesaje catre dumneavoastra.
In primul rand trebuie sa stiti ca daca votati cu noi, surpriza mistretilor si rechinilor din politica actuala va fi mare.
Ei conteaza pe numarul celor care pot fi manipulati cu mici si bere.
Conteaza pe influente de tip oligarhic.
Oligarhia lor locala si siguranta lor de mari manipulatori, poate primi o lovitura fatala de la cei 700 de electori bine informati din orasul Slatina catre care am trimis aceste adrese de blog pe care puteti face chiar comentarii personale.
Intr-o mare agitata plina de rechini, comunicarea si viteza de comunicare ii poate lasa pe acestia cu burtile goale.Daca pestii ar comunica intre ei rechinii ar fi sigur o specie pe cale de disparitie.
Bine inteles aceasta metafora este facuta sa ne distreze putin, dar sigur va spun are un simbure de adevar.
Haideti sa trecem peste deziluzii si sa fim optimisti.
Faceti o miscare inteligenta si zdruncinati temelia manipularii actuale.
Incredibila siguranta cu care ni se arunca in fata 4000 de locuri de munca noi ,care sunt cel putin jumatate ca numar si asa cum stim prost platite, fara a se specifica pierderea a vreo 400 locuri la Uzina si vreo 200 la Altur.
Se uita cazul bietului om de 42 de ani de la Carbonoase care s-a sinucis pentru ca si-a pierdut locul de munca zilele trecute.
De ce a disparut speranta cind rechinii locali afiseaza atata optimism?
Pirelli era deja venit cand primarul actual a ajuns la putere, noile locuri de munca fusesera deja aranjate.
Ni se promit concursuri intre asociatii cu castiguri in amenajarea exterioara a cladirilor.Concursuri? Ce suntem copii de gradinita?
Se continua afacerea cu separarea instalatiilor de apa pe scari si se promite extinderea acestei idei, cu toate ca pe o iarna blinda au fost cazuri de inghet a acestor instalatii pe casa scarii, care este asa cum stim neincalzita. Nu am mai avut de mult o iarna grea dar daca va fi, sincer nu vreau sa ramin fara apa la robinet, din cauza inghetului instalatiei,doar pentru a umple buzunarul unei firme de instalatii.
Blocurile cu care se lauda primaria sunt ridicate cu credit local.
Total paraleli cu necesitatile pe care trebuie sa le indeplinim pentru a absobi fonduri europene mistretii locali, vad aceste fonduri ca pe un val urias care va veni si ii va urca pe ei si pe familiile lor, pe cele mai inalte culmi ale progresului, asa cum au invatat ei de la dascalii lor comunisti.
Un fost securist si un electrician handicapat vor sa beneficieze de pomana fondurilor europene, manipuland multimi saracite cu o bucurie voluntara pe care numai nesimtirea poate sa o genereze.
De ce sa votam din nou niste nesimtiti?

Niciun comentariu: